Smartlog v3 » Mit hashmisbrug » Velkommen til min blog om mit misbrug af hash
Opret egen blog | Næste blog »

Mit hashmisbrug

Blog med tanker fra livet, om mit hashmisbrug og mine spørgsmål til andre misbrugere

Velkommen til min blog om mit misbrug af hash

13. Nov 2010 03:36, hashmisbrug

Hej kære læser, dette er mit første indlæg her på min nye blog om mit hashmisbrug.... Jeg er en ung mand midt i 20erne, jeg er misbruger af det euforiserende stof kaldet hash.

Jeg har røget hash dagligt de sidste 3 år. Jeg stiftede første gang bekendtskab med hash da jeg var 13 år gammel.

Jeg har længe overvejet og prøvet at stoppe med at ryge hash, gang på gang er jeg faldet tilbage i misbruget inden for kort tid - min længste pause i mit 3 år lange hashmisbrug varede kun 9 dage!

Jeg er nået et skridt og har erkendt mit misbrug, jeg ryger stadig hash hver eneste dag.. Jeg overvejer kraftigt at søge professionel hjælp med mit misbrug, lige nu kan jeg bare ikke overskue det.

Ironisk nok er jeg skæv lige nu, jeg sidder og ryger min 6 joint idag.. klokken er halv 4 om morgen, jeg burde ligge og sove men hashen holder mig i gang!

Skriv gerne en kommentar hvis du har erfaringer med eller meninger om hash / misbrug / afhængighed.

Kommentarer

 1. ShadowM69
  14. Nov 2010 22:52
  1

  Hash er et underlig stof synes jeg, men selv erkender jeg at jeg også har været stor misbrugere af dette stof.

  Det som fik mig ud af mit misbrug var en person i mit liv som nu er min bedste ven i dag.
  Han fortalte mig mange ting omkring mange ting faktisk og omkring hvor mange der enlig kommer ud af sit misbrug.
  Og tro mig alle jeg næsten hørte om havde begået selvmord eller var længere ud end Hash.
  Jeg husker en ting som han sagde til mig og det har brændt mig fast til min hjerne som om jeg allerede havde vist det.

  Han sagde at man skal gøre alt med måde og ikke misbrug sig af ting i det her liv/ helvede for hvis du gør det skal du være mand nok til at kunne tage imod så meget smerte at du ikke selv forstår det.

  Jeg forstod det og ville gøre det for mine venner, kæreste og Familie.
  Og frem for alt MIG SELV..Husk altid det :-)
  Tænk på dig selv og spøg dig selv hvad du får ud af det.

  Og et lille tip som jeg lærte, i starten skal du have hash på dig selv og kun få gram for du skal nærmere tale dig ud af det og ikke sige til dig selv at du ikke må røre det, for hvad vi ikke må gør vi alligevel ;-)


  Men ellers håber jeg for alle misbruger at de en dag bliver stærke nok til at kunne klare dem selv uden Hash :-)

 2. hashmisbrug
  17. Nov 2010 18:40
  2

  Hej ShadowM69, tusinde tak for din kommentar det er dejligt at høre at man ikke er helt alene i denne verden!

  Hvor mange år siden er det du stoppede med at ryge hash? Har du været faldet i?` Hvilken behandlingsform gjorde dine behandlere bruger af? hvis du altså har været i behandling for dit hashmisbrug.

  Rent faktisk burde jeg om nogen, tage afstand fra hash - hele min opvækst har mine for billeder været på virket af hash og alkohol, jeg har set og oplevet på min egen krop hvilken skade det gør på omverdenen.. men ak ja, jeg er hash misbruger og jeg tror godt jeg ved hvorfor! .... så er vi tilbage til mine gode for billeder!

  Efter jeg oprettede denne blog er det gået op for mig at jo mere jeg taler om mit hash misbrug jo mere afklaret bliver jeg! Jeg glæder mig til den dag kan jeg bliver fri fra det onde!

  Endnu engang tak for dit indlæg!

 3. ShadowM69
  17. Nov 2010 21:31
  3

  Der jeg startede med hash var jeg omkring 13 år, og det blev ved til jeg blev 22 år og i dag ved jeg at man skal ta alt med måde.
  Men stadig indrømmer jeg at engang imellem ryger hash og der går flere måneder imellem men jeg lærte at styre det og ja det forstår ikke ret mange for hvis man ryger hash, så kigger alle ondt på en og jeg er ligeglad hvad folk tænker, for bare at jeg kan styre mit liv, så er jeg tilfreds.

  Og ja jeg har været hos mange psykeloger, læger, misbrugs behandlere og NA...
  Og det hjælper ikke så meget, for jeg fandt ud af at hvis du ikke ønsker at komme ud af det, så vil det blive ved.

  Så derfor gav jeg mig selv små ønsker som jeg skulle gå igennem livet med og efterhånden synes jeg at jeg blev lidt stærkere, men stadig manglede der lidt mere endnu for jeg ville også blive glad for det jeg lavede.
  Så jeg ville kende min krop og mig selv at kende, så jeg prøvede at presse mig selv lidt mere med Tai Chi, en gammel kinesisk kampsport som går ud på at forsvare dig selv og se ind i dig selv med forskellig meditationer som efterhånden gjore mig klogere på hvordan jeg skulle se på livet man kan få.

  Og nu siger jeg ikke at alle skal følge i mine spor, men blot finde en måde at lære sig selv at kende på.
  Jeg ved det er en svær periode og der kan gå lang tid, for alle os er ikke ens.

  Jeg ved det er svært for man er kun alene om det, så det kan blive rigtig hårdt men ja bliver man til sidst træt af sit kedelig liv og vil prøve noget andet, så skal energien nok komme igen.

  Håber du kunne bruge noget af dette :-)
  P.S Man er stærk hvis man beder om hjælp fra dem man kan få hjælp af.

 4. Anynom
  15. Apr 2011 17:36
  4

  Hej, jeg er 13 år..
  Jeg begyndte at ryge hash og pot, i sommerferien.. Selvom jeg godt ved at det går galt, kan jeg alligevel ikke stoppe.. Min mor og far opdaget det for et stykke tid siden og jeg troede det satte mig på plads... Men nu er jeg begyndt at ryge igen.. Og jeg tænker på om det kommer til at tage på mig, fordi JEG personligt, kan slette ikke mærke at jeg er blevet dummere, eller har mistet situationsfornemmelse eller at jeg har sværer ved nogle ting..
  Og jeg gider ikke bukke under for proffesionel hjælp, fordi mine forældre vil opdage det.. Jeg vil bare helst ud.. Men kun med min egen hjælp..

 5. ShadowM69
  20. Apr 2011 21:14
  5

  Hej 13 årét Anynom.
  Jeg kan sige at det du er startet med ikke gør så meget indtil nu, men hvis du bliver ved så vil du måske blive en anelse dummere måske, men når man stopper igen så kommer det hele normal tilbage.
  Det er meget forskelligt fra person til person hvad man oplever når man ryger sig skæv, for igen vil jeg nævne at Hash, pot og skunk er et underligt stof og gør mange ting ved hjernen som man ikke selv kan forstå og hvis man skal ryge, så vil jeg anbefale at du skal kunne kende dig selv meget godt.

  Men ja jeg kan godt forstå at man er ung og gerne vil prøve lidt af hvert, for min stof misbrug begyndte også der jeg var 13 år gammel, men bare husk at når du tar de ting du fylder i dig selv også bærere en Konsekvens med sig og det kunne fek.s være at din forældre havde opdaget at du har røget hash eller pot og måske skunk.
  Men bare husk at alt det du gør er bedst hvis du gør det med måde og at du lære at styre at det er dig som bestemmer og ikke omvendt.

  Håber det var noget du kunne bruge.
  ShadowM69.
  Lev livet og lær af din fejl først gang.

 6. Ghostrider 1970
  13. Jun 2011 12:16
  6

  Jeg syntes at du er idé rig og fuld af power. Måske er du B-menneske og det er det der holder dig igang på andre tider af døgnet, end det der anses for normalt af flertallet. Alcohol er bestemt også et misbrugsmiddel og vær glad for at det ikke er det der holder dig vågen om natten, fordi så havde du ikke været istand til at fungere næste dag. Ligepludselig vil du miste lysten til at ryge hash, om det sker om 1 mrd. eller 1 år, eller 10 år, må tiden jo vise, i den mellemliggende periode er det vigtigt du har det godt med de ting du gør, hvilket det egentlig også lader til du har, men er i en lille konflikt med alligevel.

  Hvis du bor i Københavnsområdet og har brug for noget selskab, for at kunne lade være med at ryge hash, når trængen melder sig, kan vi godt finde ud af noget (f.eks. at hente dig) hvis du er kommet så langt m.h.t. hvad der skulle til for at du ikke købte flere klumper.

  Vi HAR her begge (min kærreste og jeg) haft misbrug af forskellige stoffer, der ligeledes startede med hash i 13 års alderen.

  smid evt. en mail på sukhumwit@hotmail.com

  KH !

 7. bibi
  19. Jun 2011 20:20
  7

  min mand er hashmisbruger og har været det i over 3 år. selvom han nu er startet i behandling (6 mrd siden), er jeg stadig ikke helt tilfreds, jeg ved godt at rom ikke blev bygget på en dag, men han bliver jo ved, og siger at han ikke kan og har kræfter til det. der er bare ingen vilje, det skal så siges at han også er deprimeret. men mit helt store problem er at jeg flegner ud konstant, for det første er der ikke penge til det, og han bliver så skide inarktiv, og man føler at han gør fordi at ikke gider vores lille familie, vi har en lille søn på 4.
  jeg er så ked af det, og alle vores skænderier ender med at vi gør det forbi med hinanden.
  jeg synes bare at han så egoistisk, og jeg forstår ham ikke. det kunne være rart at høre fra andre hvad der egentlig foregår oppe i hjernen , fra andre der tidligere har været misbruger. og hvad skal jeg gøre med alle min vredesudbrud.... ved godt jeg skal lade vær, men kan bare ikke, jeg føler mig magtesløs

 8. Ghostrider 1970
  3. Jul 2011 19:57
  8

  I den sitaution er det eneste der hjælper at "sætte stolen for døren" altså sige : DET ER OS DIN FAMILE, ELLER DIT HASH. VÆLG SELV.

 9. ShadowM69
  15. Apr 2012 20:38
  9

  Nu er der gået så længe og jeg ved nu hvad Hash gør ved en og sandheden er at det eneste som det gør ER AT DET LEJER MED DIN HJERNE.
  Og hvordan styr man mon det ?
  JA DU PRESSER DIG SELV SOM BARE FANDEN OG KÆMPER MED AT LÆRE DIT JEG AT KENDE OG IKKE GEMMER DET VÆK FOR DET ER DIT JEG OG DU SKAL LEVE MED DET RESTEN AF DIT LIV! Så vælg med omhug og gør det godt.


  Jeg har fundet ud af nu at jeg selv bestemmer og får jeg ikke mit Pot, Skunk, Hash eller den skævert det gir, så er jeg ikke i ro med min indre.- også kaldt ( Din Dæmon inden i)
  Du Ved yin og yang, god og ondt- Gør ting med måde.- Smil og verden smiler igen.

  Jeg var negativ og dum.
  Men nu skal i huske at bare fordi jeg har et misbrug så går livet stadig godt ik og det er vigtigst, men nem var det heller ikke.

  I dag er jeg posetiv, jeg elsker at hjælpe folk og ja gør simpelhen bare noget godt for at kunne dække mit behov. ;-)
  Hvis i ved hvad jeg mener?

  Jeg er ikke noget bad guy men jeg er en som vil ha viden hver dag og ved også godt at man kan være for klog men jeg hjælper folk hverdag og gør man livet med måde og hjælper andre og ikke bliver sur eller Misunderlig, jalousi, eller finder had frem.
  Simpelhen bare gør noget godt i stedet for at misbrug nasseri, snyd, stjæler, og alle de ting som får dig ned i sølet!
  Du ved, Får dig i en ond cirkel.
  Derfor vær noget godt og vær glad for de små ting i livet!..:-)

  Vil du ud af den onde cirkel må man simpel bare gøre noget godt også selv om man ryger den fede eller tar andet lort som man skal holde sig fra!

  Når Du har valgt livet med stoffer, så har du lige gjort dit liv ekstra Hårdt og hvad sker der?
  Knækker du eller kæmper du videre så simpel er det!.?.. ;-)

  Jeg er ikke kommet ud af noget endnu og får man det rent så slipper man for Bivirkninger! Alt i Danmark er noget man skal tænke over og er du god får du også noget godt med dig- Du vælger selv!

  Derfor hvis du ikke ved en skid om stoffer og tar det så. er du enkel og vist helt på egen hånd ellers find dig en mentor som er klog nok til at kunne gi dig info ;-)

  Alt Godt og ja tak en god ryger ;-)