Smartlog v3 » Mit hashmisbrug » Forsømmer livet pga. mit misbrug
Opret egen blog | Næste blog »

Mit hashmisbrug

Blog med tanker fra livet, om mit hashmisbrug og mine spørgsmål til andre misbrugere

Forsømmer livet pga. mit misbrug

17. Nov 2010 18:54, hashmisbrug

Tankerne har væltet meget rundt i mit hovede de sidste par dage, jeg har efterhånden indset at det er ved at være på tide at jeg opsøger noget professionelt hjælp med mit misbrug.

I mandags prøvede jeg mig selv og mit misbrug af, jeg lod være med at ryge min morgen joint og holdt ud helt frem til omkring 21 uden hash! I de timer følte jeg lige som at verden kom mere og mere tilbage til mig, jeg fik mit forsømte liv tilbage!

Da jeg efter et par timer uden hash og et klart hovede, besluttede mig for at ryge en joint blev jeg endnu engang ramt af en følelses ladet rutsje tur. Jeg blev enormt skuffet og ked af det, jeg havde endnu engang skuffet mig selv!!

 

Giv mig din mening, ros som ris - tak!


 

Har du nogensinde oplevet noget ala det samme i forbindelse med hash/pot/skunk? Så lad mig endelig høre... Dialog hjælper mig og dig videre i vores misbrug.

Jeg er klar over at jeg vil være misbruger resten af mit liv, jeg glæder mig til jeg har fundet de rette redskaber så jeg igen kan få kontrollen tilbage over MIT LIV!

Kommentarer

  1. hashmisbrug
    17. Nov 2010 18:57
    1

    Jeg har lige læst mit indlæg igennem, sikke engang vås... men tag det for, det - det er!!!! Et opråb til dig om dialog, lige nu har jeg ikke andre at snakke om det med!

    Og ja.. jeg er SKÆV!